Press "Enter" to skip to content

Posts tagged as “Bitola”

Децата од Заводот “Кочо Рацин“ во посета на Библиотеката (фото)

Учениците од Заводот за рехабилитација за деца со оштетен слух „Кочо Рацин“ во Битолската библиотека денеска беа како учесници во реализацијата на проектот „Креативни умови…