Press "Enter" to skip to content

Posts tagged as “Bitola”

Интервју: Весела Весе Богдановиќ, мотиватор со голема креативна енергија, а во душата љубопитно дете

Весела Богдановиќ за разговорот не прими во нејзиниот дом, со широка детска насмевка и преубави сини крупни очи.  Веднаш започнува приказна  за секој детал и…