Press "Enter" to skip to content

Соопштение од градоначалникот на Битола за Платформата за ракометна Битола

Градоначалникот на Општина Битола м-р Наташа Петровска ја поздравува иницијативата на РК Еурофарм Работник и одлуката на Советот на Општина Битола донесена на последната седница, која се однесува на спроведување и реализација на Платформата за ракометна Битола.

Воедно ги повикува сите вклучени субјекти ( Совет на Општина Битола, РК Еурофарм Работник и РК Пелистер) за навремена информираност и за овозможување на неопходните услови предвидени во Платформата за успешно спроведување на истата.

More from ВестиMore posts in Вести »