Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: денес гаѓање кај Бимбил камен, забрането движење до 13 часот

Ве известуваме дека денес, на ден 05. 10.2019 година со почеток од 08.00 до околу 13.00 часот во Битола на место викано” Билбил камен”, ќе се спроведе боево гаѓање од страна на припадниците на резервниот состав полицијата.

Се замолуваат граѓаните во наведениот период да не се движат во тој реон односно во непосредна близина на стрелиштето.