Press "Enter" to skip to content

Фото вест: Јана и Христина во “Малиот Монмрарт“ ги добија наградите од Јапонија

Денес во просториите на Детското ликовно студио “Св. Кирил и Методи“ им беа доделени наградите на младите битолчанки, Јана Ристевска и Христина Врчковска.Јана и Христина наградите ги добија од Јапонија, од градот Канагава, по учеството на престижниот конкурс за ликовни творби, а им беа доделени во вид на медали, дипломи, плакети и симболи на градот.