Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: саниран голем дефект кај Горно Оризари и комплетно миење на улицата

 ЈКП “Водовод“ од Битола информира дека попладнево е саниран голем дефект на водоводна мрежа на магистралниот пат кај село Горно Оризари. По поправката улицата беше со голема количина на кал, а екипи на “Водовод“ извршија и миење на улицата и враќање во состојба пред дефектот.