Press "Enter" to skip to content

Исчистен напуштен објект на ул. “Мирче Ацев“, депонија кај “Скуберни“

Екипи на ЈП “Комуналец“ од Битола, ја исчистија депонијата која се наоѓаше на улицата “Мирче Ацев“, место кое битолчани го препознаваат “Кај Скуберни“.На ова место имаше комплекс дуќани кои за жал не беа во функција подолго време, искршени беа излозите, откорнат целиот инвентар, однесено се, а никна депонија.“Комуналец“ на барање на граѓани од овој регион ја исчисти депонијата, но секако во иднина не треба да се дозволи повторно “полнење“ на ѓубре на дуќаните.