Press "Enter" to skip to content

Вечер на “Битфест“ ликовна изложба и концерт

Вечерва во рамките на Бит фест ќе се одржат два настани во Офицерски дом во Битола.

Во 19.00 часот ќе биде отворена ликовната изложба „Исчезнување“ на авторот Владимир Илиевски.

Во 21.00 часот ќе се одржи концерт на Камерниот хор „ОДЈЕК“.

More from ВестиMore posts in Вести »
More from КултураMore posts in Култура »