Press "Enter" to skip to content

Општина Битола: престанува забраната за движење на возила кај “Епинал“

Општина Битола известува дека заклучно со 10.09.2022 (сабота), престанува забраната за движење на возила во централното градско подрачје.

Во согласност со ова известување се отстрануваат физичките препреки на спојот на улиците „Димитар Илиевски Мурато“ и „Широк Сокак“.