Press "Enter" to skip to content

Денес 20. седница на Советот на Општина Битола, ќе се носи одлука за измена на распоредот на средствата во Буџетот

Претседателката на Советот на Општина Битола, Габриела Илиевска, за денес, 20 декемри 2022 година, со почеток во 11 часот ја закажа 20. седница на Советот на Општината Битола.

На седницата ќе има само една точка на дневниот ред, а ќе се расправа и ќе се гласа за Одлука за измена на распоредот на средствата во Буџетот на Општина Битола за 2022 година.

More from ВестиMore posts in Вести »