Press "Enter" to skip to content

Фото вест: “малите генијалци“ со новогодишни честитки за библиотекарите

Новогодишни честитки, изработени од вредните детски рачиња на децата од градинката „Мали Генијалци“ беа подарени на вработените во бибоиотеката “Св. Климент Охридски“ во Битола, а нив се испишани пораки за среќни и новогодишни празници.

Вработените во библиотеката им возврарија со прошетка низ Библиотеката и детскиот одделени, каде им беа подарени сликовници како сеќавање на оваа нивна посета.

More from ВестиMore posts in Вести »