Press "Enter" to skip to content

ЈП “Паркинзи“: “Рузвелтова“ пешачка зона, достава од 6 до 8 часот

На улицата “Рузвелтова“, со одлука на Советот на општина Битола е променет режимот на сообраќај и истата добива третман на пешачка зона. Достава на стока на истата е овозможена во периодот од 06 до 08 часот секој ден.

Почитувани граѓани Ви соопштуваме дека одлуката мора да се почитува и за секое прекршување на истата ќе следат соодветни санкции согласно законските прописи.

Ве молиме секое прекршување веднаш да го пријавите во ЈППЈЛП на телефонот 047222999 или во СВР Битола на телефонот 192.

Ви благодариме на разбирањето и понатамошната соработка.

More from ВестиMore posts in Вести »