Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: со прекинато водоснабдување дел од “Буковска населба“

ЈКП “Водовод“ од Битола известуваме дека во текот на денешниот ден 05.09.2023 (вторник), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од долниот дел на “Буковска населба“ (од Авто Ремонт, кон Бистрица до ул. “Паца Мирчева“).

Прекинот ќе трае од 9 часот до завршување со активностите.

More from ВестиMore posts in Вести »