Press "Enter" to skip to content

Битола со апел за помош, да донираме за опожарен дом на битолчанец

Се упатува апел за помош на битолско семејство на кое пред некој му е опожарена куќата, а да му помогнеме со донации за да се санира опожарената куќа.

Се замолуваат битолчани и останатите хумани луѓе да помогнат на ова семејство.

Донации на Трансакциска сметка:

Стопанска Банка Скопје

200003791663062

на име Андреј Петровски

More from ВестиMore posts in Вести »