Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: утре со прекинато водоснабдување од Новиот пазар до “Декорпод“

Ве известуваме дека во текот на утрешниот ден 28.06.2024 (петок), поради реконструкција на водоводната мрежа (ПЕ 225) со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Нов Пазар, “Кеопс“ и некои згради окулу “Кеопс“.
 
Прекинот ќе трае од 08:30 часот до завршување со активностите.