Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

“Поинаку“ на “Магнолија“ го презентира проектот за решавање на проблемот со бездомни животни

Денес на пладне на плоштадот “Магнолија“ советничката група на “Поинаку“ го презентира пред битолчани проектот за решавање на проблемот на бездомни животни кои ги има…