Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Битолчани на туристички аџилак во куќата на Богородица во Ефес, Турција (фотогалерија)

Празник за душата претставува посетата на куќата на Мајката Божја во близина на античкиот локалитет Ефес во Турција. Илјадници верници, христијани од целиот свет секојдневно,…