Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Отворено 25 издание на фестивалот “Камера 300“

Вечерва во малата сала на Центарот за култура во Битола свечено се отвори јубилејното25 издание на на меѓународниот фетивал на аматерскиот документарен филм “Камера 300“.…