Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Христијан од Гинимале влезе во надојдениот Драгор и спаси германски овчар (фотогалерија)

Утрово кај железничкиот мост, во месноста “Кајнак“ во Генимале се случуваше спасувачка акција, во која учествуваа десетина жители од оваа битолска населба, за спасување на…