Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Битола утрово, понеделнички, под прва снежна покривка зимава (фотогалерија)

Битола и битолско од вчера ја зафати снежен бран, а снегот кој паѓа околу дваесетина часови, со не така силен интензитет, формира снежна покривка околу…

Mission News Theme by Compete Themes.