Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Правилото, каде во Битола, во вторник и петок ако не на пазар, може да се каже дека важи и денес (фотогалерија)

Не така одамна, градовите  беа препознатливи по тоа кога кај нив е пазарен ден, па и Битола по тоа дека вторник и петок се пазарни…

.

Битолчани со оро кое го водеше градоначалничката Петровска, “Боеми“ и машки близнаци родени на полноќ во Новата 2018 година (фотогалерија)

Mission News Theme by Compete Themes.