Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Битолчани со оро кое го водеше градоначалничката Петровска, “Боеми“ и машки близнаци родени на полноќ во Новата 2018 година (фотогалерија)

На плоштадот “Магнолија“, повеќе ијлади битолчани, со големо оро кое го предводеше градоначалничката м-р Наташа Петровска, влегоа во Новата 2018 година. Новогодишната порака, наместо градоначалничката,…

Mission News Theme by Compete Themes.