Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

На “Магнолија“ одбележан денот на Европа (фото)

Традиционално Општина Битола, ЕУ инфо точката и Делегација на Европската унија во соработка со основните училишта од градот на плоштадот “Магнолија“ го одбележува 9 мај,…

Mission News Theme by Compete Themes.