Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Фотовест: Театарска премиера на средношколците од Медицинско

Во малата сала на Центарот за култура, учениците од средното мердицинско училиште д-р “Јован Калаузи“ поддржани од професорот по Македонски јазик и литература Никола Трајковски,…

Mission News Theme by Compete Themes.