Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Играорците и организаторите на “Илинденски денови“ и Виолета Томовски на гости кај градоначалничката (фото)

На последниот ден од 48-мото издание на Фестивалот на народни песни и игри „Илинденски денови, во посета на градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска беа…