Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Дијаспора”

Дарко Кулевски, виртуоз на хармоника со 16 години и со многу награди (фото)

Средното државно музичко училиште во Битола од секогаш било расадник на таленти кои започнувале во нижото музичко училиште, а кои професорите со многу внимание и…

Николче Симоновски- Јошка: се враќам од Австралија, ќе промовирам нова песна во Битола и ќе снимам за “Гранд продукција“ (фотогалерија)