Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Интервју”

Интервју: Сандра Грибовска, авангардна млада актерка од битолскиот театар

Разговогор го водеше: Жанета Ристевска За интервјуто и фотосесијата се сретнавме во Народниот  театар на Битола. Сандра дојде точно навреме, харизматична  со  авангарден урбан look…