Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Интервју”

Интервју: Рахела Шели Друмер Леви – достојно го шири хуманизмот кој го наследила од својот дедо, лекарот Хаим Абраванел

Разговорот го водеше: Жанета Ристевска Низ многуте обврски  нашата соговорничка одвои време за нашиот разговор. Сабота вечер. “Светол ден“ како што ни кажаа сите кои…