Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Австралиска компанија има потреба за програмери за Augmented Reality (повеќе позиции) + Тим лидер (Битола)

Tradiebot Industries е компанија која развива иновативни решенија за дигитална трансформација кон Industry 4.0 концептот, во соработка со водечки светски универзитети и партнери од индустријата.…

Mission News Theme by Compete Themes.