Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Промовирана книгата „Современ менаџмент на системот за заштита и спасување“ од Менде Солунчевски

Македонско научно друштво-Битола синоќа во Универзитетската библиотека „Св. Климент Охридски“ приреди промоција на книгата „Современ менаџмент на системот за заштита и спасување“ чиј автор е…