Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Акапела концерт-сонети на Шекспир, со најголемата звезда во Полска, Станислав Сојка (фотогалерија)

Во рамките на шестото издание на “Шекспир Фестивалот“ кој деновиве се оджува во Битола на неколку сцени, синоќа на сцената на Народниот театар во Битола…