Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Празникот на музиката “Солстис“ по 17. пат на шест сцени низ Битола

Во организација на Француската Алијанса во Битола со поддршка од Општина Битола, а во рамките на Битолското културно лето “Битфест 2018“, на 21 јуни традиционално,…