Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Битола подготвена за „Битола Шекспир фестивал 2018“

Дванаесет театарски претстави со предзнакот Шекспир ќе бидат изведени од 23 до 30 јуни во Битола, на традиционалниот „Битола Шекспир театар 2018“, беше истакнато на…