Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Со фестивалот “Солстис“ започна битолското културно лето “Битфест“ (фотогалерија)

Вчера на најдолгиот ден во годината се одржа првиот настан од годинашниот “Битфест“, а тоа беше фестивалот “Солстис“ или Празник на музиката, со кој се…