Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети за самоодбрана: одбрана од удар тврд предмет-палка со примена на реален аикидо

Ѓуро Илиќ од Битола е основач на будо-ценатот од Битола, џудо мајстор 6 Дан и аикидо мајстор 7 Дан, преку неколку фотографии ќе покаже како…

Како да оставиме подобар впечаток преку нашиот став и држење на телото!? Проект “Комуникација“ за подигање на свеста на населението “ЕУ Институт Скопје“ и “Bitolanews“