Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети за самоодбрана: одбрана од напад со било каков предмет над глава

Ѓуро Илиќ џудо мајстор 6 Дан, преку неколку фотографии ќе покаже како да се одбраните од напад, од горе, со било каков предмет. Прикажана е…

Размислувајте екстремно брзо, зборувајте бавно! Проект “Комуникација“ за подигање на свеста на населението “ЕУ Институт Скопје“ и “Bitolanews“)

Проект “Комуникација“ за подигање на свеста на населението “ЕУ Институт Скопје“ и “Bitolanews“: Дали можеме да ги подобриме своите вештини за слушање?