Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Заврши шаховскиот турнир во организација на Меѓународниот славјански институт – Битола (фотогалерија)

Во отсуство на спортски натпревари вниманието на битолската спортска јавност беше насочено кон единствениот спортски настан, шаховскиот турнир, кој го организираше Меѓународниот славјански институт –…