Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

“ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА“ ќе го одбележи јубилејот 100 години од пробојот на Македонскиот фронт, кај Добро Поле

Здружението за запознавање и патување “ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА“ од Битола со еднодневен настан ќе одбележи голем јубилеј, 100 години од пробојот на Македонскиот фронт, односно, како што…

Mission News Theme by Compete Themes.