Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Обиколницата над Битола со целосна функција во двата правци

По преземените градежни работи комплетно е санирано свлечиштето над регионалниот пат Прилеп-Охрид, обиколницата над Битола. Регионалниот патен правец Прилеп-Охрид кој на подрачјето на Битола беше…

Mission News Theme by Compete Themes.