Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Заврши научна конференција „Заштита на неборците, од Македонскиот фронт од Првата светска војна до денес“

Синоќа заврши Научна конференција “Заштита на неборците, од Македонскиот фронт од Првата светска војна до денес“ која се одржа во хотелот “Епинал“ во Битола и…

Mission News Theme by Compete Themes.