Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Дечињата и учителката Весела Богдановиќ запловија во магичната земја на тајните (фотогалерија)

Општина Битола и Национална установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски“ од Битола се грижат за своите најмлади граѓани и ги задоволуваат нивните желби и детски…