Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Фото вест: Папало и Митко, стари битолчани секогаш на трибините

Ако објективот на нашиот фото-апарат ги регистира на вториот ден од ракометниот турнир ракометните легенди кои оставија свој белег на паркетот, овој пат ги фотографиравме…