Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Со крводарителска акција заврши неделата на РЕК “Битола“ (фото)

Со одржување на голема крводарителска акција во просториите на Управната зграда на РЕК “Битола“ заврши серијата настани по повод Денот на рударите, на АД “ЕЛЕМ“…