Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

ЈП “Стрежево“ го подготвува ски-центарот за престојната зимска сезона

Јавното претријатие “Стрежево” започна да го подготвува ски-центарот “Нижеполе“ за предстојната зимска туристичка сезона. -Започнато е поставување на енергетски кабел во ров, во должина од…

Mission News Theme by Compete Themes.