Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Општина Битола и МКЦ Битола ќе формираат Локален совет за волонтерство

Младинскиот културен центар – Битола во рамките на грантот „Инспирирај, вклучи се, волонтирај!“ поддржан од Проектот на УСАИД за граѓанско учество, одржа презентација на иницијативата…

Mission News Theme by Compete Themes.