Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Забава”

Сефко со нова песна и спот, и со концерт за паметење пред битолчани (фотогалерија)

Сефеден Бајрамов вечерва го промовираше најновото музичко остварување, насловени “Еден ден ти ќе ме бараш“, со нов спот, во големата сала на Центарот за култура,…