Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Забава”

Латино фитнес “Спортакус“ со високи пласмани и многу награди на државното во повеќе танци

Латино фитнес „Спортакус“ Битола учествуваше на Државното првенство на Република Македонија во стандардни, латиноамерикански и модерни танци, што се одржа вчера во Скопје каде освоија…