Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Традиционална 61. ноќна атлетска трка по Широк Сокак (фотогалерија)

Во предвечерието на Денот на ослободувањето на Битола, 4-ти Ноември, во организација на Сојузот на спортови од Битола и општина Битола вечерва се одржа традиционалната,…

.