Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Годишнини: Сто години од смртта на битолчанецот Димитар Хр. Ризов

Пишува: проф. д-р Томе Груевски Денес се навршуваат сто години од смртта на битолчанецот Димитар Ризов (1860 – 23.IV 1918), македонски деец и бугарски општественик,…