Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Утре промоција на книгата “Тајната на нашите корени“

Националната установа Универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“ – Битола Ве поканува на промоција на книгата “Тајната на нашите корени“ од авторката Весна Илиовска. Промотор на книгата…